Vakkundige boomverzorging in Genemuiden en omgeving

Boomverzorging in Genemuiden en omgeving is essentieel voor het sterk en gezond houden van de bomen in uw tuin. Onze ervaring leert dat bomen vaak niet het eerste zijn waar  tuineigenaars aan denken bij het ontwerpen van de tuin. Dat is opvallend, want bomen zijn  juist een erg belangrijk onderdeel van elke tuin.  

Bomen vormen het ‘skelet’ van de tuin en zorgen voor schaduw, perceelafboording,  achtergrondbeplanting en een ecologisch evenwicht. Iedere tuin zou eigenlijk een of meer  bomen moeten hebben! Gelukkig bent u hiervoor bij Verschoor Tuin en Boom aan het juiste  adres.

Wij zijn uw expert in boomonderhoud

Verschoor Tuin en Boom is expert in het planten, onderhouden, verzorgen en  verwijderen van bomen. Wij hebben door opleiding en ervaring een uitgebreide  specialistische kennis op dit gebied en zijn dan ook de beste partij voor al uw kwesties  rondom boomonderhoud. 

Woont u in Genemuiden of omgeving (bijvoorbeeld Hattem, Zwolle, Kampen, Meppel, Ijsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad of Apeldoorn)? Dan komen wij  graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Bomen planten, een goed idee!

Wilt u een boom laten planten in Genemuiden of omgeving? Goed idee! Een boom is namelijk in  alle seizoenen een mooie aanvulling op uw tuin. Daarnaast zijn bomen natuurlijk goed voor  de natuur: ze zorgen voor afkoeling, absorberen stof en zuiveren de lucht. Ook houden  bomen met hun wortels de grond op zijn plaats en voorkomen ze erosie. Wist u dat uit  onderzoek blijkt dat een woning meestal een hogere verkoopwaarde heeft als er een grote  boom op het perceel staat? Genoeg redenen dus om een boom te laten planten! 

timberAsset 12

Een goed onderhouden boom gaat langer mee

Heeft u een of meer bomen in uw tuin? Dan moet u deze op de juiste manier onderhouden  om de bomen in goede conditie te houden. Een goed onderhouden boom gaat langer mee en vormt minder snel een gevaar. Zieke of slecht onderhouden bomen waaien makkelijker  om en kunnen schade veroorzaken door afbrekende takken. Met professionele  boomverzorging houdt u uw bomen gezond en vermindert u de kans op schade aanzienlijk. 

De volgende vormen van boomverzorging door Verschoor Tuin en Boom zijn essentieel voor het gezond houden van uw bomen: 

Geniet van het zonlicht door bomen te snoeien

De meest voorkomende vorm van boomverzorging in Genemuiden en omgeving is het snoeien. Er zijn verschillende redenen waarom deze vorm van onderhoud zo belangrijk is voor het behoud van gezonde bomen en een aangename tuin:

U kunt ervoor kiezen om uw bomen zelf te snoeien, maar daarbij kan veel misgaan. Zowel met betrekking tot uw veiligheid en de gezondheid van de boom. Het verschilt bijvoorbeeld per boom op welke manier en in welke tijd van het jaar deze het beste gesnoeid wordt. Vaak wordt er bij het zelf snoeien geen rekening gehouden met deze factoren. En ook dikke takken en grote bomen laat u het beste snoeien door een specialist. Wij raden dan ook aan om een professional in te schakelen om uw bomen goed en veilig te onderhouden. Verschoor Tuin en Boom ontzorgt u graag op dit gebied.

timberAsset 12
Geheel ontzorgt

Vakkundig bomen en
boomstronken verwijderen

Wilt u een (oude) boom of boomstronk laten verwijderen? Ook daarmee kunnen wij u helpen. Bij het verwijderen van bomen en boomstronken nemen wij de volgende stappen:

Kortom: wij ontzorgen u bij het volledige proces van het verwijderen van de boom of  boomstronk. Van het kappen van de boom tot het verwerken van het hout.

Wat zijn de kosten voor boomverzorging in Genemuiden en omgeving?

U vraagt zich misschien af wat de kosten zijn voor boomverzorging in Genemuiden of omgeving.  Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, aangezien deze kosten afhankelijk zijn van  een aantal factoren. Het aantal bomen in de tuin, de hoogte en grootte van de bomen en de  bereikbaarheid ervan spelen hierbij een rol.  

Ook het benodigde materiaal heeft invloed op de kosten. Denk aan het inschakelen van een  hoogwerker en/of graafmachine. Wij informeren u door middel van een offerte op maat graag over de verwachte kosten voor de boomverzorging in uw situatie. 

Laat veilig uw bomen kappen door een expert

Ook voor bomen kappen in Genemuiden en omgeving zijn wij de juiste expert. Bomen kappen is  zeer specialistisch werk, wat het beste uitgevoerd wordt door een professional. Zelfs bij het  kappen van kleine bomen is het verwijderen van de stronk en wortels een pittige klus. En het zelf kappen van grote bomen is ronduit gevaarlijk. Wij beschikken over jarenlange ervaring  en geschikt materieel, waardoor u het kappen van uw bomen met een gerust hart aan ons  kunt overlaten. 

Snel advies voor boomverzorging in Genemuiden en omgeving?

timberAsset 12

Heeft u interesse in boomverzorging in Genemuiden of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Overdag zijn wij aan het werk. Laat gerust een bericht achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.