skip to Main Content

Bomen zijn vaak niet het eerste waar u als tuineigenaar aan denkt bij het ontwerpen van uw tuin. En dat, terwijl bomen een belangrijk onderdeel van uw tuin zijn. Ze vormen het ‘skelet’ van een tuin en zijn belangrijk voor schaduw, perceelafboording, achtergrondbeplanting en het ecologische evenwicht. Iedere tuin zou eigenlijk een of meer bomen moeten hebben! Gelukkig bent u hiervoor bij Verschoor Tuin- & Boomverzorging aan het juiste adres.

Expert boomverzorging in Lisse en omgeving

Door mijn opleiding tot boomverzorger ben ik expert in het planten, onderhouden, verzorgen en verwijderen van bomen. Woont u in Lisse of omgeving (bijvoorbeeld Sassenheim, Teijllingen, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Hillegom, Ruigenhoek of Hoofddorp)? Dan kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Boom laten planten

Wilt u een boom laten planten? Goed plan! Een boom is in alle seizoenen mooi. Daarnaast zijn bomen natuurlijk goed voor de natuur: ze zorgen voor afkoeling, absorberen stof en zuiveren de lucht. Daarnaast houden bomen met hun wortels de grond op de plaats en voorkomen ze erosie. En wist u dat… uit onderzoek is gebleken dat een woning doorgaans een hogere verkoopwaarde heeft wanneer er een grote boom op het perceel staat? Genoeg redenen dus om een boom te laten platen!

Onderhoud aan bomen

Heeft u een of meer bomen in uw tuin? Dan moet u deze goed onderhouden om de bomen in goede conditie te houden. Een goed onderhouden boom gaat langer mee en vormt minder snel een gevaar. Zieke of slecht onderhouden bomen waaien makkelijker om en kunnen schade veroorzaken door afbrekende takken. Met professionele boomverzorging kunt u de kans op schade aanzienlijk verminderen.

  • boominspectie;
  • ziektebestrijding;
  • bomen snoeien;
  • verwijderen van overhangende takken;
  • bomen verplaatsen.

Verwijderen van bomen en boomstronken

Wilt u een (oude) boom of boomstronk laten verwijderen? Ook daar kan ik u mee helpen! Onder het verwijderen van bomen en boomstronken kunt u denken aan:

  • Bomen kappen, bomen rooien en bomen vellen.
  • Afvoeren van bomen en boomstronken.
  • Boom of boomstronk laten versnipperen.

Contact voor boomverzorging in Lisse en omgeving

Heeft u interesse in boomverzorging in Lisse of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Back To Top