skip to Main Content

In een mooie, groene tuin is het heerlijk genieten. Het is logisch dat u daar zoveel mogelijk tijd in wilt doorbrengen. Met een houten overkapping creëert u een behaaglijke plek in uw tuin waar u heerlijk beschut kunt zitten. Onder een overkapping heeft u minder last van wind, felle zon en regen, waardoor u vaker en langer van uw tuin geniet. Een houten overkapping biedt ook extra privacy, zorgt voor meer sfeer in uw tuin en is een ideale plek om tuinspullen onder te plaatsen.

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Lisse en omgeving? Dan bent u bij Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw aan het juiste adres. Als specialist in houtbouw en tuinaanleg, ga ik graag met het plaatsen van uw overkapping aan de slag.

Overkapping op maat laten maken in Lisse en omgeving

Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw is gespecialiseerd in het maken van overkappingen op maat. Wilt u een overkapping laten plaatsen in Lisse of omgeving (bijvoorbeeld Sassenheim, Buitenkraag, Teijllingen, Gravendam, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Hillegom, Ruigenhoek, Haarlem, Leiden, De Zilk of Hoofddorp)? Dan kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Offerte aanvragen
Overkapping Op Maat Laten Maken

Overkapping laten plaatsen aan huis of in de tuin

Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw plaatst uw overkapping bij u in de tuin of aan huis. De overkappingen die ik bouw zijn van bekende merken, zoals Trendhout, Hillhout en Lugarde. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie blokhut van Lugarde? Compleet geïsoleerd en voorzien van elektra. Als dat geen luxe is?

De keuze voor het merk en type overkapping ligt uiteraard bij u, maar ik help er u wel graag bij. Door samen met u uw wensen in kaart te brengen, kan ik u een goed en gedegen advies geven. Dat geldt ook voor de extra’s die u aan uw overkapping wilt toevoegen. Zo is het onder andere mogelijk om verlichting aan te brengen, elektra aan te leggen en glazen schuifdeuren toe te voegen om de overkapping mee af te sluiten.

Overzicht overkappingen door Verschoor Tuin en Boom

Bent u benieuwd welke overkappingen Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw allemaal bij u kan plaatsen? Hieronder vindt u alvast een greep uit de vele mogelijkheden:

Overkapping laten plaatsen

Douglasoverkappingen

Overkappingen op maat

Veranda (van hout) aan huis

Kapschuren

Tuinhuisje met overkapping

Blokhut met overkapping

Terrasoverkapping van eikenhout

En nog veel meer

U begrijpt: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u daarom inspireren door onderstaande voorbeelden van mijn werk.

Voordelen van een overkapping laten plaatsen

Het laten plaatsen van een overkapping in uw tuin brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Een mooie overkapping is een sieraad voor uw tuin.
  • Het is een plek om fijn te genieten met familie en vrienden.
  • Op een mooie zomeravond kunt u tot in de late uurtjes onder uw overkapping buiten zitten.
  • Een overkapping aan huis is een verlengstuk van uw woonkamer.
  • Een thuiswerker gebruikt een tuinhuis ook steeds vaker als werkplek (uit en toch thuis).
Offerte aanvragen

Hoe plaats ik uw overkapping?

De plaatsing van een overkapping in de tuin is nooit helemaal hetzelfde. De werkwijze hangt onder meer af van de ondergrond en het type overkapping. Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw plaatst uw overkapping op betonpoeren. Mocht dat voor de ondergrond van uw tuin niet geschikt zijn? Dan ga ik op zoek naar een andere fundatie voor uw overkapping.

Voor het laten plaatsen van een overkapping heeft u in principe geen vergunning nodig. Alleen wanneer u door de overkapping meer dan 30 m2 aan bijgebouwen op uw eigen grond heeft staan, is een vergunningaanvraag nodig. Bij bouwen zonder vergunning mag u de overkapping niet als hoofdverblijf gebruiken. Twijfelt u over wat er wel of niet mag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor advies.

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een overkapping?

De kosten voor het laten plaatsen van een overkapping door Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw hangen onder meer af van type overkapping, de houtsoort en de extra opties. Ter inspiratie en om een idee te krijgen van de kosten zijn er aantal mooie catalogussen beschikbaar. U kunt ook een kijkje naar de overkappingen op de websites van merken zoals Trendhout, Lugarde of Hillhout.

Waarom uw overkapping laten plaatsen door Verschoor Tuin en Boom?

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Lisse of omgeving? Kies dan voor Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw. Dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Ik ga altijd nauwkeurig en ordelijk te werk. Daarbij onderscheid ik mij door mijn punctualiteit en netheid. Ik besteed veel aandacht aan kwaliteit en een duurzaam resultaat.
  • Indien de situatie het toelaat, werk ik met accugereedschap. Daardoor werk ik duurzamer, verantwoorder en stiller.
  • U heeft bij mij een vast aanspreekpunt. Daardoor is het vooraf duidelijk met wie u contact heeft en wie u helpt bij vragen.
  • Ik heb een groot netwerk van mensen in de groensector. Hierdoor kan ik zowel kleine als grote klussen op mij nemen.
  • u ontvangt garantie op het geleverde werk

Ja, ik wil een overkapping laten plaatsen

Bel ons direct of stuur een bericht.

Naam*

E-mail*

Back To Top