Expert houtbouw in Genemuiden en omgeving

Houtbouw in Genemuiden en omgeving verrijkt uw tuin op een natuurlijke manier. Hout is een  product dat warmte aan uw tuin toevoegt. Het is een materiaal dat in elke tuin goed past, of  u nu een kleine stadstuin, moderne nieuwbouwtuin of grote bostuin heeft. U schakelt  Verschoor Tuin en Boom in voor al uw wensen op het gebied van houtbouw voor uw tuin in  Genemuiden en omgeving. 

Houtbouw op maat

Uw droomtuin komt tot
leven met houtbouw

Verschoor Tuin en Boom is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van allerlei houten constructies voor in de tuin. Ligt uw tuin in Genemuiden of omgeving (bijvoorbeeld Hattem, Zwolle, Kampen, Meppel, Ijsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad of Apeldoorn)? Dan komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken! 

Een houten schutting laten plaatsen voor meer privacy

Indien u het plaatsen van een houten schutting in Genemuiden of omgeving door professionele vakmensen wilt laten uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt in uw tuin om verschillende redenen een houten schutting laten plaatsen.
Zo dient een schutting:

Daarnaast heeft een schutting vaak een decoratief aspect. Een houten schutting geeft een fijne, natuurlijke sfeer aan uw tuin.

Een mooie tuin met een houten vlonder of houten terras

Eet u graag in de tuin? Of ontvangt u in de zomer graag vrienden en familie voor een hapje en drankje? Dan moet uw terras er natuurlijk mooi bij liggen!

Wilt u een terras laten plaatsen? Kies dan voor een terras van houten vlonderplanken. Dit ziet er niet alleen mooi en strak uit, het is ook nog eens duurzaam. Daarnaast wordt hout in de zomer minder heet dan beton of steen. Naast een terras kunt u houten vlonderplanken ook bij jacuzzi’s, zwemvijvers en andere waterpartijen laten leggen.

Zomer en winter genieten?

Laat een houten veranda of terrasoverkapping plaatsen

Met een houten veranda of houten terrasoverkapping zorgt u ervoor dat uw terras beschut is. U heeft minder last van weersinvloeden zoals regen, felle zon of koude wind. Hierdoor kunt u vaker en langer buiten zitten. Ook biedt een houten veranda of terrasoverkapping extra privacy. Daarnaast ziet het er bovendien heel gezellig uit!

Creëer meer opbergruimte met een blokhut op maat

Wilt u meer opbergruimte in uw tuin creëren? Bijvoorbeeld om fietsen, buitenspeelgoed, tuingereedschap of tuinkussens en tuinaccessoires netjes op te bergen? Dan kan een blokhut uitkomst bieden. Een houten blokhut is daarnaast ook decoratief gezien een mooie aanvulling voor uw tuin.

Elke dag een kopje koffie in uw tuinhuis op maat

Een houten tuinkamer creëert extra woonruimte. Het is een heerlijke plek om u even terug te trekken, om te werken, te schilderen of gewoon even een kopje thee te drinken. Wij maken uw houten tuinhuis precies zoals u het zelf voor ogen heeft. Uiteraard vanuit onze specialistische kennis, zodat we tot het beste eindresultaat komen.

Een schuur op maat: wij adviseren u over de beste optie​

Een houten schuur is ideaal als droge plek om uw spullen te bewaren,of om te  klussen,dieren te houden e.d Een op maat gemaakte schuur kan precies worden aangepast aan uw wensen en aan de mogelijkheden die uw buitenruimte biedt. Met onze in de  afgelopen jaren opgedane kennis en ervaring komen wij, samen met u, tot een ontwerp op  maat. Wij adviseren u graag over wat voor u de beste optie is. 

Langer plezier van uw tuin door een terrasoverkapping te laten plaatsen

Als verlengstuk van uw binnenleefruimte én om langer van uw tuin te kunnen genieten: beide voordelen creëert u door een overkapping te laten plaatsen. Verrijk de overkapping met bijvoorbeeld verlichting, elektra en glazen schuifdeuren om de ruimte precies te maken zoals u voor ogen heeft.

Profiteer van onze klantgerichte werkwijze

Wilt u uw tuin uitbreiden met houtbouw in Genemuiden of omgeving? Als u kiest voor Verschoor  Tuin en Boom profiteert u van onze klantgerichte werkwijze: 

timberAsset 7

Bekijk onze inspirerende voorbeelden van houtbouw

Wanneer u twijfelt over het plaatsen van houtbouw in uw tuin, helpt het vast om een aantal  voorbeelden te bekijken. Verschoor Tuin en Boom verzorgde al houtbouw voor vele klanten  in Genemuiden en omgeving. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van tuinhuizen, vlonders en  overkappingen die wij plaatsten. Laat u inspireren en aarzel niet om contact met ons op te  nemen wanneer u wilt overleggen. 

Laat uw kwalitatieve houtbouw voor in de tuin in Genemuiden en omgeving door ons verzorgen

timberAsset 12

Kunt u niet wachten om uw tuin te verrijken met een sfeervol tuinhuis, een mooie veranda of een stijlvolle schutting? Verschoor Tuin en Boom is uw houtbouwspecialist uit Genemuiden! Van het eerste contact tot aan de eindoplevering, wij begeleiden het hele bouwtraject, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Overdag zijn wij aan het werk. Laat gerust een bericht achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.