skip to Main Content

Hout is een product dat warmte en een natuurlijke sfeer uw tuin toevoegt. Het is een materiaal dat eigenlijk in elke tuin goed past: of u nu een kleine tuin, moderne stadstuin of een grote bostuin heeft. U kunt Verschoor Tuin- en Boomverzorging + Houtbouw inschakelen voor al uw wensen op het gebied van houtbouw voor in de tuin in Lisse en omgeving.

Expert houtbouw voor tuin in Lisse en omgeving

Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw is gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van allerlei houten constructies voor in de tuin. Ligt uw tuin in Lisse of omgeving (bijvoorbeeld Sassenheim, Teijllingen, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Hillegom, Ruigenhoek of Hoofddorp)? Dan kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

U kunt om verschillende redenen een schutting laten plaatsen, denk aan:

  • als erfafscheiding;
  • voor meer privacy in uw tuin;).
  • om wind tegen te gaan;.
  • om het terrein af te bakenen in verband met huisdieren of kinderen

Daarnaast heeft een schutting vaak ook een decoratief aspect. Een houten schutting geeft een fijne, natuurlijke sfeer aan uw tuin.

Een houten vlonder of houten terras laten bouwen

Eet u graag in de tuin? Of ontvangt u in de zomer graag vrienden en familie voor een hapje en drankje? Dan moet uw terras er mooi bij liggen!
Wilt u een terras laten plaatsen? Kies dan voor een terras van houten vlonderplanken. Dit ziet er niet alleen mooi en strak uit, het is ook duurzaam! Daarnaast wordt hout in de zomer minder heet dan beton of steen. Naast een terras kunt u houten vlonderplanken ook bij jacuzzi’s, zwemvijvers en andere waterpartijen laten leggen.

Met een houten veranda of houten terrasoverkapping zorgt u ervoor dat uw terras beschut is. U heeft minder last van weersinvloeden zoals regen, felle zon of koude wind. Hierdoor kunt u vaker en langer buiten zitten. Ook biedt een houten veranda of terrasoverkapping extra privacy. Daarnaast ziet het er natuurlijk gewoon heel gezellig uit!

Een blokhut of tuinhuisje op maat laten maken

Wilt u meer opbergruimte in uw tuin creëren? Bijvoorbeeld om fietsen, buitenspeelgoed, tuingereedschap of tuinkussens en tuinaccessoires netjes op te bergen? Dan kan een blokhut of tuinhuisje uitkomst bieden! Een houten blokhut of tuinhuisje is daarnaast ook decoratief een mooie aanvulling voor uw tuin.

Neem contact op voor houtbouw voor in de tuin in Lisse en omgeving

Heeft u interesse in houtbouw voor in de tuin in Lisse of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Back To Top