skip to Main Content

In een fijne tuin geniet u het meest als u er ook voldoende privacy heeft. Maar als u kortgeleden verhuisde naar een nieuwbouwwoning, staat er waarschijnlijk nog geen schutting in uw tuin. Daarnaast kan het ook heel goed zo zijn dat uw huidige schutting op omvallen staat of niet meer past bij de rest van uw tuin. Dan is het tijd voor iets nieuws. Een houten schutting is duurzaam en heeft een natuurlijke look. Het geeft u de nodige privacy en vergroot ook de veiligheid rondom uw woning.

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Lisse en omgeving? Dan bent u bij Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw aan het juiste adres. Als specialist in houtbouw en tuinaanleg, is het plaatsen van uw houten schutting bij mij in goede handen.

Houten schutting laten plaatsen door een expert in Lisse en omgeving

Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van houten schuttingen in de tuin. Daarvoor beschik ik over al het gereedschap dat ik tijdens het plaatsen van de schutting nodig heb. Ligt uw tuin in Lisse of omgeving (bijvoorbeeld Sassenheim, Buitenkraag, Teijllingen, Gravendam, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Hillegom, Ruigenhoek, Haarlem, Leiden, De Zilk of Hoofddorp)? Dan kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Offerte aanvragen

Soorten houten schuttingen

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Lisse en omgeving? Dan kijk ik graag samen met u wat voor schutting dat moet zijn. Zo zijn er verschillende soorten houten schuttingen om uit te kiezen, met ieder zo hun eigen kenmerken:

laja

Hardhouten schutting:

Sterke en duurzame schutting die geen onderhoud nodig heeft en na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijstint krijgt.

Grenen schutting:

Zeer sterke lichtgewicht schutting met een mooie, natuurlijke uitstraling.

Bankirai schutting:

Zeer duurzame, sterke en splijtvaste schutting met een levensduur van ruim 25 jaar.

Douglas schutting:

Duurzame geelbruine schutting die de laatste jaren enorm aan populariteit won.

Vraagt u Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw om uw houten schutting te laten plaatsen, dan kunt u hem helemaal naar eigen wens samenstellen. U kiest zelf de houtsoort, het type palen en de manier waarop u de houten latten wilt laten plaatsen.

Voor aankoop geef ik u altijd eerst advies over de houten schutting die het beste bij uw tuin en wensen past. Daarnaast ontvangt u ter inspiratie een catalogus waarin u op uw gemak kunt kijken wat voor soort houten schutting u het mooiste vindt. Door de juiste houtsoort en kleur te kiezen, creëert u een hele fijne sfeer in uw tuin. Een veilige oase waarin u na een dag hard werken in alle privacy tot rust komt.

Offerte aanvragen

Plaatst u de houten schutting liever zelf, maar wilt u bij Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw wel het hout en de overige materialen bestellen? Dan kan dat ook. Het liefst neem ik u al het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Maar de keuze is natuurlijk aan u. Veel van mijn klanten die een schutting door mij lieten plaatsen, zijn daar erg blij mee. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden van mijn werk.

De voordelen van het laten plaatsen van een houten schutting

Het laten plaatsen van een houten schutting in uw tuin brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor:

  • meer privacy in uw tuin;
  • minder wind in uw tuin;
  • een mooie plek om planten tegenaan te laten groeien;
  • een terreinafbakening om huisdieren en kinderen binnen uw tuin te houden;
  • een fijne, natuurlijke sfeer in uw tuin;
  • een veiliger gevoel omdat ongenodigde gasten niet zomaar uw tuin in kunnen.

Hoe plaats ik uw houten schutting?

Het plaatsen van een houten schutting is vakwerk. Omdat ik het al jaren doe en de juiste gereedschappen heb, weet ik precies hoe ik te werk moet gaan. Ik plaats uw schutting altijd waterpas, in één rechte lijn over de erfgrens. Wilt u ook een bijpassende poort tussen uw houten schutting laten plaatsen? Dan doe ik dat natuurlijk ook meteen.

Kosten houten schutting laten plaatsen

De kosten voor het laten plaatsen van een houten schutting door Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw hangen van een aantal factoren af. Zo heeft de houtsoort invloed op de prijs en speelt mee welke overige materialen tijdens de plaatsing nodig zijn. Zo is hardhout duurzamer dan grenen, waardoor u hier per strekkende meter ook meer voor betaalt. Douglashout zit tussen de prijs van deze twee houtsoorten in.

Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw maakt altijd een offerte voor u op maat. Op basis van uw wensen en de hoeveelheid houten schutting die u voor uw tuin nodig hebt.

Waarom uw houten schutting laten plaatsen door Verschoor Tuin en Boom?

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Lisse of omgeving? Kies dan voor Verschoor Tuin- & Boomverzorging + Houtbouw. Dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Ik onderscheid mij door mijn punctualiteit en netheid: ik werk nauwkeurig en ordelijk. Daarbij focus ik mij op de kwaliteit en een duurzaam resultaat.
  • Als het mogelijk is, werk ik met accugereedschap. Dan werk ik duurzamer, verantwoorder en stiller.
  • Bij mij heeft u een vast aanspreekpunt. Hierdoor weet u met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.
  • Door mijn grote netwerk van mensen in de groensector kan ik zowel kleine als grote klussen aan.

En uiteraard ontvangt u garantie op het geleverde werk

Ja, ik wil een houten schutting laten plaatsen!

Bel ons direct of stuur een bericht.

Naam*

E-mail*

Back To Top