Houten schutting laten plaatsen in Genemuiden en omgeving

Om een houten schutting te laten plaatsen in Genemuiden en omgeving neemt u contact op met Verschoor Tuin en Boom. In een fijne tuin geniet u het meest als u er ook voldoende privacy heeft. Maar als u kortgeleden verhuisde naar een nieuwbouwwoning, staat er waarschijnlijk nog geen schutting in uw tuin. En wanneer u al jaren in hetzelfde huis woont, is uw huidige schutting misschien aan vervanging toe. De schutting is bijvoorbeeld verweerd of past niet meer bij de rest van uw tuin. Een houten schutting is duurzaam en heeft een natuurlijke look. Het geeft u bovendien de nodige privacy en vergroot ook de veiligheid rondom uw woning.

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Genemuiden en omgeving? Dan bent u bij Verschoor Tuin en Boom aan het juiste adres. Als specialist in houtbouw en tuinaanleg, is het plaatsen van uw houten schutting bij ons in goede handen.

Ervaren hovenier

Maximale privacy in uw tuin met een houten schutting

Verschoor Tuin en Boom is specialist in houtbouw, met jarenlange ervaring in het plaatsen  van houten schuttingen. Woont u in Genemuiden of omgeving (bijvoorbeeld SHattem, Zwolle, Kampen, Meppel, Ijsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad of Apeldoorn)? Dan komen wij graag bij u  langs om uw wensen te bespreken!

Kies de beste houten
schutting voor uw tuin

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Genemuiden of omgeving? Dan kijken wij graag samen met u welke schutting het beste past. Zo zijn er verschillende soorten houten schuttingen om uit te kiezen, met ieder hun eigen kenmerken:

Hardhouten schutting

Een hardhouten schutting is een sterke en duurzame schutting. Hij heeft geen onderhoud nodig en krijgt na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijstint.

Grenen schutting

Een grenen schutting is zeer sterk en lichtgewicht, met een mooie, natuurlijke uitstraling.

Bankirai schutting

Voor een heel duurzame, sterke en splijtvaste schutting met een levensduur van ruim 25 jaar, kiest u voor bankirai hout.

Douglas schutting

Deze duurzame, geeloranje schutting won de laatste jaren enorm aan populariteit.

Door de juiste houtsoort en kleur te kiezen, creëert u een fijne sfeer in uw tuin

Vraagt u Verschoor Tuin en Boom om uw houten schutting in Genemuiden of omgeving te laten  plaatsen, dan kunt u hem helemaal naar eigen wens samenstellen. U kiest zelf de  houtsoort, het type palen en de manier waarop u de houten latten wilt laten plaatsen. 

Voor aankoop geven wij u natuurlijk wel advies over de houten schutting die het beste bij  uw tuin en wensen past. Daarnaast ontvangt u ter inspiratie een catalogus waarin u op uw  gemak kunt kijken welke houten schutting u het meest aanspreekt. Door de juiste houtsoort  en kleur te kiezen, creëert u een hele fijne sfeer in uw tuin. Een veilige oase waarin u na een dag hard werken in alle privacy tot rust komt. 

Plaatst u de houten schutting liever zelf, maar wilt u bij Verschoor Tuin en Boom wel het hout en de overige materialen bestellen? Ook dat is mogelijk. Het liefst nemen wij u al het werk uit handen, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Maar de keuze is natuurlijk aan u. Veel van onze klanten die een schutting door ons lieten plaatsen, zijn daar erg blij mee. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden van ons werk.

Meer privacy en minder wind: dit zijn de voordelen van het laten plaatsen van een houten schutting

Het laten plaatsen van een houten schutting in uw tuin in Genemuiden of omgeving brengt een  aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor: 

timberAsset 6
Heerlijk genieten

Hoe plaatst Verschoor Tuin en Boom uw houten schutting?

Het plaatsen van een houten schutting is vakwerk. Omdat wij dit al jaren doen en over alle  juiste gereedschappen beschikken, weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Uw  schutting wordt altijd waterpas geplaatst, in één rechte lijn over de erfgrens. Wilt u ook een  bijpassende poort tussen uw houten schutting laten plaatsen? Dan doen wij dat direct. 

Punctualiteit, netheid en meer: daarom kiest u voor Verschoor Tuin en Boom

Wilt u een houten schutting laten plaatsen in Genemuiden of omgeving? Kies dan voor Verschoor  Tuin en Boom. Dan profiteert u van onderstaande voordelen: 

Een houten schutting laten plaatsen, wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten plaatsen van een houten schutting in Genemuiden en omgeving  hangen van een aantal factoren af. Zo heeft de houtsoort invloed op de prijs en speelt ook  mee welke overige materialen tijdens de plaatsing nodig zijn. Hardhout is bijvoorbeeld  duurzamer dan grenen, waardoor de kosten hiervan per strekkende meter hoger zijn.  Douglashout ligt tussen de prijs van deze twee houtsoorten in. 

Verschoor Tuin en Boom maakt altijd een offerte op maat voor u, op basis van uw wensen  en de hoeveelheid houten schutting die voor uw tuin nodig is.

Wilt u graag meer informatie of direct een adviesgesprek plannen?

Neem dan contact met ons op!

timberAsset 12

Neem contact met ons op

Overdag zijn wij aan het werk. Laat gerust een bericht achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Contactformulier - kort

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.