Vakkundig tuinonderhoud in Genemuiden en omgeving

Tuinonderhoud in Genemuiden of omgeving is onmisbaar als u uw tuin mooi en gezond wilt  houden. Iedere tuin verdient het om er goed bij te liggen, of het nou een kleine tuin is of een  enorm stuk grond. Door uw tuin regelmatig te onderhouden, blijft uw tuin in een goede  conditie.  

Ook voorkomt u hiermee grote kostenposten, die kunnen ontstaan door achterstallig  onderhoud op de lange termijn. Als ervaren hovenier in Genemuiden neemt Verschoor Tuin en  Boom u graag al het onderhoudswerk uit handen. 

Altijd een mooie tuin

Houd uw tuin in de juiste conditie
met goed tuinonderhoud

Woont u in Genemuiden of omgeving, zoals Hattem, Zwolle, Kampen, Meppel, Ijsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad of Apeldoorn? Dan komen wij graag bij u langs voor een adviesgesprek over het noodzakelijke onderhoud van uw tuin. Verschoor Tuin en Boom is gevestigd in Genemuiden en actief op het gebied van tuinonderhoud in de wijde regio.

Het hele jaar genieten van een goed onderhouden tuin

Waar moet u zoal aan denken als we het hebben over tuinonderhoud? Goed tuinonderhoud bestaat onder andere uit de volgende, regelmatig terugkerende werkzaamheden:

Tuinonderhoud in het voorjaar

Om uw tuin in goede conditie te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plannen. Maar voor veel mensen is het tuinonderhoud in het voorjaar misschien wel het belangrijkste moment van het hele jaar. De dagen worden langer, de temperatuur gaat omhoog en daarmee is ook de tijd aangebroken om weer extra te gaan genieten van de tuin. Wij komen graag in het voorjaar bij u langs.

Welke werkzaamheden voeren we dan zoal uit? In het voorjaar worden bijna alle planten en bomen gesnoeid, zodat dit gebeurt voordat ze uitlopen. Daarnaast maken we de tuin weer netjes door het verwijderen van bladeren en onkruid en nemen we het gazon onder handen. Om uw buitenruimte compleet in orde te maken voor het aankomende zomerseizoen, verwijderen we ook meteen de groene aanslag op de tegels en reinigen we het tuinmeubilair. Zo staat niets een heerlijke zomer nog in de weg!

timberAsset 6

Wat zijn de kosten voor tuinonderhoud
in Genemuiden en omgeving?

U vraagt zich misschien af wat de kosten zijn voor tuinonderhoud in Genemuiden en omgeving. Dit is erg afhankelijk van uw specifieke situatie. De aard van de werkzaamheden die precies nodig zijn, de oppervlakte van de tuin en de regelmaat van de werkzaamheden hebben allemaal invloed op de kosten van het tuinonderhoud.

Uw bedrijfstuin onderhouden is onze zorg

Als specialisten in tuinonderhoud schakelt u ons ook in voor het onderhoud van uw bedrijfstuin. Denk aan het onderhoud van het buitenterrein en het onkruidvrij houden van de parkeerplaatsen van uw kantoor, het onderhouden van een tuin die aangelegd is vanuit een VVE of het onderhoud van een begraafplaats. Ook de toegankelijkheid van het terrein valt onder onze diensten. Zo zorgen wij er op winterse dagen voor dat looppaden sneeuw en ijsvrij worden gemaakt, om gladheid te voorkomen.
Wij zijn beschikbaar voor bedrijven uit Genemuiden of omgeving, zoals Sassenheim, Teijlingen, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Hillegom, Ruigenhoek of Hoofddorp. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geen verrassingen bij uw tuinonderhoud met een offerte op maat

Wilt u graag informatie over de kosten voor het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u op maat over hoe vaak en wanneer uw tuin onderhoud nodig heeft. Op basis van deze informatie stellen we een offerte voor u op.

Wij nemen terugkerend onderhoud voor onze rekening

Elke tuin heeft structureel onderhoud nodig om in goede conditie te blijven. Bij Verschoor Tuin en Boom leren wij uw tuin graag goed kennen, door het terugkerende tuinonderhoud voor onze rekening te nemen. In samenspraak met u komen wij net zo vaak langs als nodig is, om uw tuin elk seizoen van het beste onderhoud te voorzien. Zo geniet u het hele jaar door van een nette en goed onderhouden buitenruimte.

Bekijk ons werk en kom tot nieuwe ideeën

Bent u benieuwd hoe onze diensten er in de praktijk uitzien? Bekijk dan hieronder enkele voorbeelden van tuinonderhoud uitgevoerd door Verschoor Tuin en Boom.

timberAsset 12

Kies voor gemak en laat uw tuin door ons onderhouden

Is uw tuin aan onderhoud toe en zoekt u een deskundige hovenier in Genemuiden of omgeving die dit voor u kan doen? Verschoor Tuin en Boom is graag uw Groene partner. Wij zorgen ervoor dat uw tuin alle seizoenen lang het optimale onderhoud ontvangt. Uw buitenruimte oogt het hele jaar door mooi en netjes, om niet alleen u maar ook ieder ander die uw tuin bekijkt, te laten genieten van uw eigen stukje natuur.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek!

Neem contact met ons op

Overdag zijn wij aan het werk. Laat gerust een bericht achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.