Sedumdak in Genemuiden en omgeving

Heeft u besloten tot de aanleg van een sedumdak in Genemuiden en omgeving? Een goede  keuze! Een sedumdak is een type groendak. En dan specifiek het soort groendak dat  begroeid is met sedumplantjes. Sedums zijn vetplantjes die vocht opnemen in hun bladeren. Ze zijn zo sterk, dat ze goed tegen warmte en meerdere weken van droogte kunnen. Maar  ook grote hoeveelheden regenwater kunnen ze aan. Het aanschaffen van een sedumdak is  dan ook een mooie manier om wat extra groen aan uw leefomgeving toe te voegen. 

Wilt u een sedumdak laten plaatsen in Genemuiden en omgeving? Dan bent u bij Verschoor Tuin en Boom aan het juiste adres. Als specialist in tuinaanleg, -onderhoud en houtbouw, is de  plaatsing van uw sedumdak bij ons in goede handen. 

Functioneel en aantrekkelijk

Geniet van extra groen in
uw leefomgeving met een groendak

Verschoor Tuin en Boom is specialist in tuinonderhoud en houtbouw, met ruime ervaring in het aanleggen van sedumdaken. Woont u in Genemuiden of omgeving (bijvoorbeeld Hattem, Zwolle, Kampen, Meppel, Ijsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad of Apeldoorn)? Dan komen wij graag bij u  langs om uw wensen te bespreken! 

Functioneel én aantrekkelijke sedumdaken

Verschoor Tuin en Boom plaatst graag uw sedumdak in Genemuiden of omgeving. Als  groenspecialist zijn wij de aangewezen partij om u te adviseren over de keuze uit de  verschillende soorten sedum. Niet alle soorten groeien even snel en hoog. Ook is er  sprake van een verschillende levensduur van de plantjes. Wij helpen u om de  sedumbeplanting op uw dak met zorg, kennis van zaken en smaak samen te stellen, zodat  we tot een dak komen dat zowel functioneel is, als er aantrekkelijk uitziet.

Houd kou en hitte buiten met een onderhoudsarm sedumdak

Een sedumdak laten plaatsen in Genemuiden of omgeving is een originele oplossing voor mensen  met oog voor het milieu en een duurzame levensstijl. Een sedumdak biedt veel  meerwaarde voor uw woning en leefklimaat.

Een sedumdak oogt niet alleen fraai, het heeft ook nog verschillende voordelen:

timberAsset 6
Advies op maat

Laat u goed adviseren bij
het plaatsen van een groendak

Een sedumdak plaatsen bij uw woning in Genemuiden en omgeving heeft dus verschillende voordelen. Er zijn ook een aantal zaken die u in gedachten moet houden bij het overwegen van dit type groendak:

Hoewel een sedumdak dus een erg interessante aanvulling kan zijn op uw woning, is het zeer belangrijk om u goed te laten adviseren. Verschoor Tuin en Boom gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden in uw specifieke situatie te bekijken.

Is mijn huis geschikt
voor een sedumdak?

Wanneer u ons vraagt om de mogelijkheden voor een sedumdak in Genemuiden of omgeving te bekijken, onderzoeken wij allereerst of uw huidige dak hier geschikt voor is. Met name de draagcapaciteit van het dak is hierbij van belang. De plantjes en de bodem die eronder komt brengen tenslotte aardig wat gewicht met zich mee. Een goede afvoer is ook noodzakelijk, zodat de planten niet te veel water krijgen.
Sedumplanten kunnen zowel op een plat als schuin dak geplaatst worden. Dit kan het dak zijn van de woning, maar ook van een garage, schuur of aanbouw. In principe is bijna elk dak geschikt voor sedum dakbedekking.

Onkruid krijgt geen kans bij een sedumdak

Zoals aangegeven is een sedumdak makkelijk in onderhoud. De plantjes hoeven niet besproeid te worden, zelfs niet bij een lange periode van droogte. Aangezien Verschoor Tuin en Boom zorgt voor een strak aangelegd sedumdak, krijgt ook onkruid weinig tot geen kans. Een à twee keer per jaar dient u de plantjes wat bij te voeden met een speciale meststof.
Tijdens ons adviesgesprek zullen wij u uitgebreid informeren over het onderhoud van uw sedumdak en de middelen die hiervoor nodig zijn.

Wat kost een sedumdak in Genemuiden en omgeving?

De kosten van een sedumdak in Genemuiden en omgeving zijn erg afhankelijk van de grootte en het type van het dak en de keuzes die u maakt. Op een plat dak is het bijvoorbeeld  makkelijker aan te leggen dan op een schuin dak. Dit ziet u terug in de prijs. Neem gerust  contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie door te nemen. 

Krijgt u voor uw sedumdak subsidie?

Een sedumdak is een milieuvriendelijke keuze. In sommige gevallen is het dan ook mogelijk  om subsidie aan te vragen. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij graag de opties op  dit gebied met u. 

timberAsset 6

Beleef lang plezier aan uw duurzame dak

timberAsset 12

Wilt u een sedumdak laten aanleggen? Ga dan met Verschoor Tuin en Boom om de tafel om de mogelijkheden en keuzes door te nemen. We bekijken uw specifieke situatie en zorgen  ervoor dat u een duurzaam en kwalitatief sedumdak krijgt aangemeten. Uiteraard  begeleiden wij het volledig proces van aanleg, zodat u vervolgens jarenlang plezier heeft  van uw onderhoudsarme groendak! 

Neem direct contact met ons op voor uw sedumdak. 

Neem contact met ons op

Overdag zijn wij aan het werk. Laat gerust een bericht achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.