Hovenier in Hattem
Wij brengen uw droomtuin tot leven

Beste hovenier in Hattem en omgeving

Verschoor Tuin en Boom is úw hovenier in Hattem en omgeving met jarenlange ervaring. Wilt u uw tuin onder handen laten nemen, of heeft u plannen voor een nieuwe tuin? Dan heeft u een goede hovenier nodig. Zoekt u iemand met groene vingers en veel ervaring met het aanleggen van tuinen? Maar ook een bedrijf dat milieubewust en met veel liefde en respect voor de natuur te werk gaan? Dan bent u bij Verschoor Tuin en Boom aan het juiste adres!

Wij zijn actief als hovenier in Hattem en omstreken. Met oog voor detail en in overleg met onze klanten realiseren we de mooiste tuinen. We brengen steeds meer tijd door in onze tuin, en we doen daar ook steeds meer: we koken en dineren er met vrienden, zitten er ‘s avonds rondom het haardvuur, werken er in de middag en genieten er van de rust in de avond. Alles draait hier om beleving: u wilt genieten van de natuur en van de buitenlucht, op een manier die helemaal bij u past.

Wilt u tuinwerkzaamheden laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies op[ het gebied van boomverzorging of houtbouw? Wij staan voor u klaar en helpen u om van uw tuin een plek te maken waarin u zich helemaal thuis voelt.

Diensten

Hovenier in Hattem

timberAsset 8
Tuinaanleg en -onderhoud

Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of iemand nodig heeft die regelmatig onderhoud pleegt, als gespecialiseerd hovenier in Hattem nemen wij u deze werkzaamheden graag uit handen. Zowel voor particulieren als bedrijven.​

Boomverzorging

Wij houden de bomen in uw tuin sterk en gezond door snoeien, ziektebestrijding, verplaatsing, kappen, aanplanten, en ander noodzakelijk onderhoud.

Veranda's

Een houten terrasoverkapping, houten blokhut of schutting verrijkt elke tuin. Wij hebben er al vele naar tevredenheid geplaatst en kijken ook graag naar de opties hiervoor in uw tuin.

Sedumdaken

Voor een mooie en duurzame dakbedekking adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een sedumdak. Van informeren tot plaatsen, wij verzorgen het gehele traject.

tuinaanleg hovenier hattem
Een tuin die bij u past

Als hovenier in Hattem brengen wij uw droomtuin tot leven

Verschoor Tuin en boom is actief als hovenier in Hattem en omgeving. Ligt uw tuin in Hattem of omgeving, zoals Genemuiden, Zwolle, Kampen, Meppel, IJsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad, of Apeldoorn? Dan zijn wij dé specialist om u te helpen en adviseren bij het verbeteren en onderhouden van uw tuin.

timberAsset 6

Deze blije klanten gingen u al voor

Hovenier in Hattem, uw rechterhand met groene vingers

Wanneer u kiest voor Verschoor Tuin en Boom als hovenier in Hattem en omgeving profiteert u van de onderstaande voordelen: 

Nauwkeurig en ordelijk

Wij onderscheiden ons door punctualiteit en netheid. Wij gaan nauwkeurig en ordelijk te werk, waarbij we ons focussen op kwaliteit en een duurzaam resultaat.

Duurzaam

Waar mogelijk werken wij met accugereedschap. Dit stelt ons in staat om duurzamer, verantwoord én stiller te werken. Fijn voor u en voor het milieu.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij als Verschoor Tuin en Boom voor u aan de slag gaan, heeft u slechts één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Altijd het beste team

Door ons ruime netwerk in de groensector weten wij altijd de beste partijen aan te haken voor uw specifieke klus. Indien nodig breiden wij ons team uit met andere specialisten, waardoor wij alle opdrachten aankunnen, groot of klein.

Heeft uw tuin ook onderhoud nodig? Wilt u uw tuin uitbreiden met een schutting of tuinhuis, of zijn uw bomen toe aan een inspectie?

Uw droomtuin is binnen handbereik

timberAsset 12

Kunt u niet wachten om uw tuin aan te pakken, zodat u binnenkort in uw eigen stukje natuur geniet van een kopje koffie in de ochtend en lange zomeravonden met vrienden? Ziet u zichzelf al zitten tussen de prachtige bomen, met iets verderop op een mooi houten tuinhuis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op als uw tuinspecialist in Hattem of omgeving!

Vraag een adviesgesprek aan of ontvang direct een offerte.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.