Hovenier in Kampen
Wij transformeren uw tuin tot een oase

Beste hovenier in Kampen en omgeving

Verschoor Tuin en Boom is dé hovenier van Kampen en omgeving met jarenlange ervaring. Droomt u van een nieuwe tuin of heeft uw huidige tuin een opknapbeurt nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet zomaar hoveniers, maar echte vakmensen met groene vingers en een passie voor milieuvriendelijk werken. Bij ons staat liefde en respect voor de natuur centraal.

Uw beleving staat bij ons voorop

Wij zorgen ervoor dat uw tuin perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Uw tuin wordt een verlengstuk van uw leefruimte, waar u kunt genieten van kookavonden met vrienden, ontspannen bij een haardvuur, werken in de middag en tot rust komen in de avond. 

Uw droomtuin begint hier

Stadstuinen, moderne tuinen, mediterrane tuinen, Japanse tuinen, landelijke tuinen, tropische tuinen en meer. Elk type tuin kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Laat u inspireren door ons werk: 

Diensten

Hovenier in Kampen

timberAsset 8
Tuinaanleg en -onderhoud

Of u nu een nieuwe tuin wilt aanleggen of iemand nodig heeft die regelmatig onderhoud pleegt, als gespecialiseerd hovenier in Kampen nemen wij u deze werkzaamheden graag uit handen. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Boomverzorging

Wij houden de bomen in uw tuin sterk en gezond door snoeien, ziektebestrijding, verplaatsing, kappen, aanplanten, en ander noodzakelijk onderhoud.

Veranda's

Een houten terrasoverkapping, houten blokhut of schutting verrijkt elke tuin. Wij hebben er al vele naar tevredenheid geplaatst en kijken ook graag naar de opties hiervoor in uw tuin.

Sedumdaken

Voor een mooie en duurzame dakbedekking adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een sedumdak. Van informeren tot plaatsen, wij verzorgen het gehele traject.

Hovenier Kampen
Een tuin die bij u past

Als hovenier in Kampen laten wij uw tuinwensen in vervulling gaan

Verschoor Tuin en boom is actief als hovenier in Kampen en omgeving. Ligt uw tuin in Kampen of omgeving, zoals Genemuiden, Hattem, Zwolle, Meppel, IJsselmuiden, Hardenberg, Staphorst, Hoogeveen, Emmeloord, Deventer, Heerenveen, Steenwijk, Lelystad, of Apeldoorn? Dan zijn wij dé specialist om u te helpen en adviseren bij het verbeteren en onderhouden van uw tuin.

timberAsset 6

Deze blije klanten gingen u al voor:

Hovenier in Kampen, uw rechterhand met groene vingers

Wanneer u kiest voor Verschoor Tuin en Boom als hovenier in Kampen en omgeving profiteert u van de onderstaande voordelen: 

Nauwkeurig en ordelijk

Wij onderscheiden ons door punctualiteit en netheid. Wij gaan nauwkeurig en ordelijk te werk, waarbij we ons focussen op kwaliteit en een duurzaam resultaat.

Duurzaam

Waar mogelijk werken wij met accugereedschap. Dit stelt ons in staat om duurzamer, verantwoord én stiller te werken. Fijn voor u en voor het milieu.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij als Verschoor Tuin en Boom voor u aan de slag gaan, heeft u slechts één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Altijd het beste team

Door ons ruime netwerk in de groensector weten wij altijd de beste partijen aan te haken voor uw specifieke klus. Indien nodig breiden wij ons team uit met andere specialisten, waardoor wij alle opdrachten aankunnen, groot of klein.

Heeft uw tuin ook onderhoud nodig? Wilt u uw tuin uitbreiden met een schutting of tuinhuis, of zijn uw bomen toe aan een inspectie?

Uw droomtuin is binnen handbereik

timberAsset 12

Kunt u niet wachten om uw tuin aan te pakken, zodat u binnenkort in uw eigen stukje natuur geniet van een kopje koffie in de ochtend en lange zomeravonden met vrienden? Ziet u zichzelf al zitten tussen de prachtige bomen, met iets verderop op een mooi houten tuinhuis? Aarzel dan niet en neem contact met ons op als uw tuinspecialist in Kampen of omgeving!

Vraag een adviesgesprek aan of ontvang direct een offerte.

Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.